Reklama
Warszawa
Reklama

Czas na żurawinę! Nie żałuj sobie tej dawki zdrowia

3 października 2012, 08:16
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań / Shutterstock
Sezon na żurawinę trwa. Zajadaj się nią jako przekąską, dodawaj do dań mięsnych lub rybnych i obowiązkowo do deserów. Warto, bo żurawina dobrze wpływa na zdrowie i urodę. Zobacz.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:

Powiązane

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt

Komentarze(1)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • Ewelina
    2021-10-31 22:41:31
    Żurawina jest świetna, ale przy zakażaniu układu moczowego czasem nie wystarcza. Jestem wielką fanką naturalnych produktów i gdy mnie dopadło zakażenie stosowałam Ginjal Urit. Oprócz żurawiny zawiera on liście rozmarynu, ziele damiana, korzeń żeń-szenia oraz owoce czarnego bzu.
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama