Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Czas na żurawinę! Nie żałuj sobie tej dawki zdrowia

3 października 2012, 08:16
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań / Shutterstock
Sezon na żurawinę trwa. Zajadaj się nią jako przekąską, dodawaj do dań mięsnych lub rybnych i obowiązkowo do deserów. Warto, bo żurawina dobrze wpływa na zdrowie i urodę. Zobacz.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy: żurawina

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama