Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Czas na żurawinę! Nie żałuj sobie tej dawki zdrowia

3 października 2012, 08:16
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań
Owoce żurawiny można jeść od razu po zerwaniu, zamrożone lub ususzone. To zdrowa i nietucząca przekąska oraz doskonały dodatek smakowy do wielu dań / Shutterstock
Sezon na żurawinę trwa. Zajadaj się nią jako przekąską, dodawaj do dań mięsnych lub rybnych i obowiązkowo do deserów. Warto, bo żurawina dobrze wpływa na zdrowie i urodę. Zobacz.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:
żurawina żurawinowy owoc żurawiny

Powiązane

Reklama

Komentarze(0)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
    Reklama

    Zobacz więcej

    Reklama