Warszawa
Reklama

Jak przygotować świąteczne potrawy w wersji light

24 grudnia 2011, 12:17
Jak przygotować świąteczne potrawy w wersji light
Shutterstock
W myśl zasady "lepiej zapobiegać niż leczyć", przygotuj takie dania, które nie będą zanadto obciążały żołądka. Potrawy w wersji light są również mniej tuczące, dzięki czemu po świętach nie będziesz zmagał się z nadliczbowymi kilogramami. Co najważniejsze, przygotowanie takich dań jest bajecznie proste i nie wymaga specjalnego zaangażowania. Kluczem do sukcesu jest staranne dobieranie składników - jak najmniej kalorycznych, tłustych, słodkich i nafaszerowanych chemią. Podpowiemy ci, jak odchudzić niektóre dania.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama