Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Pomidory gotowane, papryka na surowo. Jak wykorzystać moc warzyw?

13 maja 2015, 23:04
Mówi się, że należy jeść warzywa na surowo, zwłaszcza jeśli zależy nam na zrzuceniu wagi. Ale nie wszystkie warzywa. Niektóre warto gotować, bo wówczas dostarczają organizmowi więcej składników odżywczych. Dietetyk Helen Bond w serwisie dailymail.co.uk zdradza, jak przygotowywać warzywa
Mówi się, że należy jeść warzywa na surowo, zwłaszcza jeśli zależy nam na zrzuceniu wagi. Ale nie wszystkie warzywa. Niektóre warto gotować, bo wówczas dostarczają organizmowi więcej składników odżywczych. Dietetyk Helen Bond w serwisie dailymail.co.uk zdradza, jak przygotowywać warzywa / Shutterstock
Jak uzyskać najwięcej składników odżywczych z warzyw? Trzeba wiedzieć, jak je przygotować. Oto dietetyczny miniporadnik.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama