Warszawa
Reklama

Pomidory gotowane, papryka na surowo. Jak wykorzystać moc warzyw?

13 maja 2015, 23:04
Mówi się, że należy jeść warzywa na surowo, zwłaszcza jeśli zależy nam na zrzuceniu wagi. Ale nie wszystkie warzywa. Niektóre warto gotować, bo wówczas dostarczają organizmowi więcej składników odżywczych. Dietetyk Helen Bond w serwisie dailymail.co.uk zdradza, jak przygotowywać warzywa
Mówi się, że należy jeść warzywa na surowo, zwłaszcza jeśli zależy nam na zrzuceniu wagi. Ale nie wszystkie warzywa. Niektóre warto gotować, bo wówczas dostarczają organizmowi więcej składników odżywczych. Dietetyk Helen Bond w serwisie dailymail.co.uk zdradza, jak przygotowywać warzywa / Shutterstock
Jak uzyskać najwięcej składników odżywczych z warzyw? Trzeba wiedzieć, jak je przygotować. Oto dietetyczny miniporadnik.

Powiązane

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama