Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Trwa sezon na szparagi. Dlaczego warto je jeść?

14 maja 2013, 20:59
Lista zalet szparagów jest długa. Oprócz tego, że są zdrowe, apetyczne i łatwe w przygotowaniu, to uznaje się je również za afrodyzjaki...
Lista zalet szparagów jest długa. Oprócz tego, że są zdrowe, apetyczne i łatwe w przygotowaniu, to uznaje się je również za afrodyzjaki... / Shutterstock
Pierwsze pęczki szparagów na targowiskach pojawiają się już na początku maja. Sezon na szparagi jest krótki, trwa tylko kilka tygodni. Warto się pośpieszyć, bo lista ich zalet jest długa.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama