Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

To jedzenie powoduje raka? Czy aby na pewno?

7 marca 2019, 21:20
Dr Jonathan Schoenfeld z Harvard Medical School oraz John Ioannidis z Stanford University na łamach "American Journal of Clinical Nutrition" przekonują, że nie ma jednoznacznych dowodów na to, że żywność może powodować raka - informuje "The Guardian"
Dr Jonathan Schoenfeld z Harvard Medical School oraz John Ioannidis z Stanford University na łamach "American Journal of Clinical Nutrition" przekonują, że nie ma jednoznacznych dowodów na to, że żywność może powodować raka - informuje "The Guardian" / Shutterstock
Zewsząd słyszymy, że warto unikać niektórych produktów spożywczych, bo są rakotwórcze. Naukowcy nie żałują nam doniesień o jedzeniu, który powoduje nowotwory. Tym razem eksperci poddali w wątpliwość większość takich informacji. Zobacz.

Powiązane

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama