Reklama
Reklama
Reklama

Przechowywanie ma znaczenie. By jedzenie zachowało świeżość i nie straciło swych wartości

Nie tylko dla zachowania wartości odżywczych pożywienia, ale i po to, by zagwarantować bezpieczeństwo, warto wiedzieć, jak przechowywać jedzenie. Dzięki temu można również zachować aromat produktów oraz zapobiec ich psuciu i marnowaniu.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:
odżywianie wartości odżywcze jak przechowywać żywność przechowywanie jedzenia zatrucie pokarmowe dieta
Reklama

Komentarze (2)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • sareg
    2017-06-05 10:31
    stosowałam kiedyś wiele diet, później dopiero zamówiłam Slimcea i dołączyłam ten suplement diety. Pierwsze dni już miałam zauważalna zmiane w metabolizmie. Zahamował się mój apetyt. Zaczełam chudnąć. Schudłam łącznie 14kg przez 3 miesięczny okres kuracji. Czego chcieć więcej.
    0
    zgłoś
  • Ewa z USA.
    2017-06-03 00:39
    Przechowywanie produktow w niskiej temperaturze (lodowka ),chroni produkty przed popsuciem i zapobiega rozmnazaniu sie chorobotworczych bakterii.Cukier i sol tez konserwuje produkty zywnosciowe .
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama