Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Poseł Niesiołowski miał rację. Warto jeść szczaw

11 marca 2013, 22:41
Rośnie dziko na łąkach i w zaroślach. Ale jest też odmiana uprawna szczawiu. Można jeść go od razu po zerwaniu. Wtedy jest najsmaczniejszy - ma orzeźwiający, kwaskowaty smak
Rośnie dziko na łąkach i w zaroślach. Ale jest też odmiana uprawna szczawiu. Można jeść go od razu po zerwaniu. Wtedy jest najsmaczniejszy - ma orzeźwiający, kwaskowaty smak / Shutterstock
Stefan Niesiołowski słowami o jedzeniu szczawiu rozpętał burzę w mediach i ściągnął na siebie gromy. Postanowiliśmy sprawdzić, co kryje się w listkach, którymi jako dziecko zajadał się poseł PO. Czy szczaw jest pożywny i zdrowy?

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama