Warszawa
Reklama

Czas docenić zupę! Pięć powodów, dla których warto ją jeść

30 października 2012, 21:42
"Zupa to cud w misce dla osób, które chcą schudnąć" - przekonuje Fiona Kirk, autorka bestsellerowych poradników dietetycznych. To lekkie, ale sycące danie, to również zastrzyk wielu wartościowych składników, potrzebnych szczególnie jesienią i zimą
"Zupa to cud w misce dla osób, które chcą schudnąć" - przekonuje Fiona Kirk, autorka bestsellerowych poradników dietetycznych. To lekkie, ale sycące danie, to również zastrzyk wielu wartościowych składników, potrzebnych szczególnie jesienią i zimą / Shutterstock
Zupa jest niedocenianym posiłkiem. Zupełnie niesłusznie. Jak zapewniają dietetycy - pomaga zachować szczupłą sylwetkę, zaś lekarze przekonują, że zapewnia zdrowie i zwalcza jesienną chandrę. Zobacz, dlaczego warto się w niej rozsmakować.

Powiązane

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama