Reklama
Reklama
Warsaw
Reklama

Spokojnie, to tylko MELISA

25 kwietnia 2019, 18:59
Ma delikatny, lekko gorzki, a jednocześnie cytrynowy smak. Najczęściej zaparza się suszone, rozdrobnione liście. W herbatkach i preparatach ziołowych bywa łączona z walerianą.
Ma delikatny, lekko gorzki, a jednocześnie cytrynowy smak. Najczęściej zaparza się suszone, rozdrobnione liście. W herbatkach i preparatach ziołowych bywa łączona z walerianą. / Shutterstock
Najczęściej sięgamy po nią w sytuacjach stresowych albo gdy zależy nam na szybkim zaśnięciu. Tymczasem melisa lekarska ma jeszcze wiele innych prozdrowotnych właściwości.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama