Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Zatrzymuje młodość, chroni przed udarem. Zalety szpinaku

16 sierpnia 2015, 00:03
W skrócie można powiedzie, że obfituje w witaminę A, C i K oraz witaminy z grupy B, jak również w żelazo, magnez i wapno. Jest również bogatym źródłem błonnika. Jak zyska nasze zdrowie, gdy wprowadzimy go do codziennej diety?
W skrócie można powiedzie, że obfituje w witaminę A, C i K oraz witaminy z grupy B, jak również w żelazo, magnez i wapno. Jest również bogatym źródłem błonnika. Jak zyska nasze zdrowie, gdy wprowadzimy go do codziennej diety? / Shutterstock
Najwyższy czas odczarować szpinak. Niech na stałe zagości w twojej kuchni, a rozkochasz się w jego smaku. Nie warto bowiem rezygnować z warzywa, które uważane jest za jedno z najzdrowszych.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy: szpinak
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama