Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Chroni przed rakiem, kontroluje cholesterol – OWOC KAKI

5 marca 2019, 22:03
Teraz, w okresie zimowym, jest najlepszy czas na kupowanie kaki. Warto wybierać owoce z lśniącą, jednolitą skórką bez przebarwień. Najlepsze w smaku są owoce dojrzałe. Warto je jeść na surowo, jako dodatek do jogurtów i wypieków
Teraz, w okresie zimowym, jest najlepszy czas na kupowanie kaki. Warto wybierać owoce z lśniącą, jednolitą skórką bez przebarwień. Najlepsze w smaku są owoce dojrzałe. Warto je jeść na surowo, jako dodatek do jogurtów i wypieków / Shutterstock
Z wyglądu przypomina małe pomidorki, zaś smakuje podobnie jak śliwka lub morela. Ten chiński owoc rzadko trafia na polskie stoły. Czas go lepiej poznać, bo jest bardzo zdrowy.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama

Reklama
Reklama
image for background

Przejdź do strony głównej