Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Wzmocni serce i odchudzi. Poznaj zalety oleju lnianego

11 maja 2014, 23:59
Ważne, by nie podgrzewać oleju lnianego, bo wtedy traci wiele cennych składników. Dodawany do sałatek i koktajli znacząco wpływa na zdrowie. Przede wszystkim chroni przed chorobami serca, udarem mózgu, nowotworami i cukrzycą
Ważne, by nie podgrzewać oleju lnianego, bo wtedy traci wiele cennych składników. Dodawany do sałatek i koktajli znacząco wpływa na zdrowie. Przede wszystkim chroni przed chorobami serca, udarem mózgu, nowotworami i cukrzycą / Shutterstock
Ma lekko orzechowy smak i świetnie komponuje się z sałatkami warzywnymi. Jest tłoczony na zimno z dojrzałych nasion lnu, dzięki czemu pozostaje skarbnicą cennych składników odżywczych. Zobacz jakich.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama