Warszawa
Reklama

Wzmocni serce i odchudzi. Poznaj zalety oleju lnianego

11 maja 2014, 23:59
Ważne, by nie podgrzewać oleju lnianego, bo wtedy traci wiele cennych składników. Dodawany do sałatek i koktajli znacząco wpływa na zdrowie. Przede wszystkim chroni przed chorobami serca, udarem mózgu, nowotworami i cukrzycą
Ważne, by nie podgrzewać oleju lnianego, bo wtedy traci wiele cennych składników. Dodawany do sałatek i koktajli znacząco wpływa na zdrowie. Przede wszystkim chroni przed chorobami serca, udarem mózgu, nowotworami i cukrzycą / Shutterstock
Ma lekko orzechowy smak i świetnie komponuje się z sałatkami warzywnymi. Jest tłoczony na zimno z dojrzałych nasion lnu, dzięki czemu pozostaje skarbnicą cennych składników odżywczych. Zobacz jakich.

Powiązane

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama