Reklama
Reklama
Reklama

Nie jesteś skazany na cukier. Są zdrowe zamienniki

WHO bije na alarm - zjadamy 40 kg cukru rocznie. To dwa razy za dużo. Ale większość z nas nie wyobraża sobie życia bez słodyczy. Warto przyjrzeć się bliżej, czym słodzimy potrawy i co dodają do produktów producenci żywności. Bo słodzić można nie tylko białym cukrem.
Reklama
Reklama
Tematy:
słodzić słodzenie słodzik stewia ksylitol dieta cukier
Reklama

Komentarze (1)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • nunulek
    2014-04-03 18:49
    Poczytajcie o cukrze brzozowym.WARTO!
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama