Warszawa
Reklama

Herbata z imbirem. 10 powodów, dla których warto ją pić

11 lutego 2014, 13:25
Imbir używany jest do celów leczniczych i jako przyprawa od przynajmniej 5000 lat. Możesz dodawać go do potraw lub herbaty. Ma dość mocny smak, więc trzeba stosować go z umiarem
Imbir używany jest do celów leczniczych i jako przyprawa od przynajmniej 5000 lat. Możesz dodawać go do potraw lub herbaty. Ma dość mocny smak, więc trzeba stosować go z umiarem / Shutterstock
Odrobina imbiru zmienia smak herbaty. Sprawia również, że napój zyskuje dużą dawkę dobroczynnych właściwości. Przekonaj się, jak zdrowa jest herbata z imbirem.

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Reklama
Zobacz
Reklama