Warszawa
Reklama

Warto jeść ZIELONE. Zobacz 10 nieocenionych korzyści

15 maja 2015, 00:04
Mało które dziecko lubi jeść zielone warzywa. Rodzice jednak się nie poddają i przekonują pociechy do spróbowania choćby listka sałaty. Wiedzą, co robią. Znajdujący się w warzywach zielony barwnik - chlorofil - korzystnie wpływa na zdrowie. Poznaj przynajmniej 10 jego zalet
Mało które dziecko lubi jeść zielone warzywa. Rodzice jednak się nie poddają i przekonują pociechy do spróbowania choćby listka sałaty. Wiedzą, co robią. Znajdujący się w warzywach zielony barwnik - chlorofil - korzystnie wpływa na zdrowie. Poznaj przynajmniej 10 jego zalet / Shutterstock
Szpinak, kapusta, natka pietruszki... zielone warzywa powinny na co dzień gościć w naszej diecie. Pomagają w odchudzaniu, leczą anemię i zapobiegają nowotworom. Zobacz.

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:

Powiązane

Reklama
Reklama
Reklama
Zobacz
Reklama