Reklama
Reklama
Warsaw
Reklama

Warto jeść ZIELONE. Zobacz 10 nieocenionych korzyści

15 maja 2015, 00:04
Mało które dziecko lubi jeść zielone warzywa. Rodzice jednak się nie poddają i przekonują pociechy do spróbowania choćby listka sałaty. Wiedzą, co robią. Znajdujący się w warzywach zielony barwnik - chlorofil - korzystnie wpływa na zdrowie. Poznaj przynajmniej 10 jego zalet
Mało które dziecko lubi jeść zielone warzywa. Rodzice jednak się nie poddają i przekonują pociechy do spróbowania choćby listka sałaty. Wiedzą, co robią. Znajdujący się w warzywach zielony barwnik - chlorofil - korzystnie wpływa na zdrowie. Poznaj przynajmniej 10 jego zalet / Shutterstock
Szpinak, kapusta, natka pietruszki... zielone warzywa powinny na co dzień gościć w naszej diecie. Pomagają w odchudzaniu, leczą anemię i zapobiegają nowotworom. Zobacz.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama