Warszawa
Reklama

Młoda kapusta na anemię, otyłość, ból piersi... LISTA ZALET

14 kwietnia 2016, 23:22
Znakomicie smakuje lekko podsmażona lub krótko duszona z młodymi ziemniakami i dodatkiem świeżego koperku. Albo surowa - poszatkowana i z dodatkiem pomarańczy, bądź jako farsz do krokietów, np. w towarzystwie pieczarek
Znakomicie smakuje lekko podsmażona lub krótko duszona z młodymi ziemniakami i dodatkiem świeżego koperku. Albo surowa - poszatkowana i z dodatkiem pomarańczy, bądź jako farsz do krokietów, np. w towarzystwie pieczarek / Shutterstock
Nie przegap sezonu na młodą kapustę. Właśnie teraz jest najsmaczniejsza, zawiera najwięcej składników odżywczych i gotuje się ją w ekspresowym tempie. Lista jej zdrowotnych właściwości jest bardzo długa.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama