Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Młoda kapusta na anemię, otyłość, ból piersi... LISTA ZALET

14 kwietnia 2016, 23:22
Znakomicie smakuje lekko podsmażona lub krótko duszona z młodymi ziemniakami i dodatkiem świeżego koperku. Albo surowa - poszatkowana i z dodatkiem pomarańczy, bądź jako farsz do krokietów, np. w towarzystwie pieczarek
Znakomicie smakuje lekko podsmażona lub krótko duszona z młodymi ziemniakami i dodatkiem świeżego koperku. Albo surowa - poszatkowana i z dodatkiem pomarańczy, bądź jako farsz do krokietów, np. w towarzystwie pieczarek / Shutterstock
Nie przegap sezonu na młodą kapustę. Właśnie teraz jest najsmaczniejsza, zawiera najwięcej składników odżywczych i gotuje się ją w ekspresowym tempie. Lista jej zdrowotnych właściwości jest bardzo długa.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama