Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Pij kawę na zdrowie. I wykorzystuj fusy

16 stycznia 2015, 01:00
Fusy powstałe w wyniku parzenia kawy są bogatym źródłem przeciwutleniaczy oraz zawierają niewielką ilość kofeiny
Fusy powstałe w wyniku parzenia kawy są bogatym źródłem przeciwutleniaczy oraz zawierają niewielką ilość kofeiny / Shutterstock
Picie umiarkowanej ilości kawy poprawia zdrowie – dodaje energii, usprawnia działanie mózgu, zapobiega cukrzycy. Warto też wykorzystać działanie fusów po kawie.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama