Reklama
Reklama
Reklama

Czosnek a może imbir? Zimowa odporność w pięciu smakach

29 grudnia 2016, 00:41
Jak wzmocnić odporność?
Jak wzmocnić odporność? / Shutterstock
Zima to nie tylko chłód i śnieg, ale również czas zwiększonego ryzyka przeziębień. Pierwsze mrozy to właściwy moment, żeby wspomóc i uodparniać organizm, aby uchronić się przed infekcjami. Jak naturalnie wzmocnić organizm?
Reklama
Reklama
Tematy:
dieta przeziębienie czosne imbir co jeść odporność infekcja
Reklama

Komentarze (6)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • Martus
    2018-04-20 11:36
    Dla mnie najlepsze są zioła i probiotyki. W styczniu zrobiłam sobie kurację wzmacniającą skoncentrowanym herbaya, dzięki temu dużo lepiej się czuję i nie miałam kataru, ani żadnej infekcji.
    0
    pokażukryj odpowiedzi (1)
    zgłoś
  • Ala
    2018-02-24 17:19
    Ja jem cała zimę cebulę surową, gotowana , smażona z jajkiem i jestem zdrowy jak koń. Mój dziadek też je cebulę i ma już 84 lata i wkurza ZUS hehehehehe
    0
    zgłoś
  • Stach Podkarpacie
    2017-02-11 17:04
    Chcesz być zdrowy? Wypisz się z PiS...
    1
    zgłoś
  • Alicja
    2017-01-02 12:35
    Udowodniono że antyoksydanty poprawiają odporność i chronią skutecznie przed wszelkimi przewlekłymi zapaleniami, które prowadzą m.in. do wzrostu cholesterolu, cukrzycy czy nadciśnienia. Doskonale nadaję się do tego modrzew dahurski z witaminą c
    0
    zgłoś
  • Sylwia
    2016-12-29 09:54
    I tran :) Dobre tłuszcze jak wszystko muszą być w diecie. Ważne są proporcje i ilość pokarmu. Jak się przestrzega zasad to mozna żyć zdrowo i mieć szczupłą sylwetkę, poczytajcie sobie odchudzanie z elementami fizjologii i biochemii, warto coś wiecej wiedzieć, mnie to bardzo pomogło mam już 14 kg mniej.
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama