Reklama
Reklama
Warsaw
Reklama

Zwalcza stres, poprawia trawienie: AGREST. 10 powodów, dla których warto go jeść

1 lipca 2019, 22:55
Warto jeść go prosto z krzaka, jak również w kompocie (znakomicie gasi pragnienie), w wersji suszonej (ma działanie przeczyszczające) lub jako przecier (zdrowa "słodycz" dla cukrzyków). Pozna prozdrowotne właściwości agrestu
Warto jeść go prosto z krzaka, jak również w kompocie (znakomicie gasi pragnienie), w wersji suszonej (ma działanie przeczyszczające) lub jako przecier (zdrowa "słodycz" dla cukrzyków). Pozna prozdrowotne właściwości agrestu / Shutterstock
Najzdrowszy i najsmaczniejszy jest właśnie teraz - w lipcu. Zajadaj się nim do woli i korzystaj z jego właściwości. Nie dość, że zapomnisz o kłopotach trawiennych, to i wzmocnisz serce, oczy, a nawet ukoisz skołatane nerwy.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama