Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Zwalcza stres, poprawia trawienie: AGREST. 10 powodów, dla których warto go jeść

1 lipca 2019, 22:55
Warto jeść go prosto z krzaka, jak również w kompocie (znakomicie gasi pragnienie), w wersji suszonej (ma działanie przeczyszczające) lub jako przecier (zdrowa "słodycz" dla cukrzyków). Pozna prozdrowotne właściwości agrestu
Warto jeść go prosto z krzaka, jak również w kompocie (znakomicie gasi pragnienie), w wersji suszonej (ma działanie przeczyszczające) lub jako przecier (zdrowa "słodycz" dla cukrzyków). Pozna prozdrowotne właściwości agrestu / Shutterstock
Najzdrowszy i najsmaczniejszy jest właśnie teraz - w lipcu. Zajadaj się nim do woli i korzystaj z jego właściwości. Nie dość, że zapomnisz o kłopotach trawiennych, to i wzmocnisz serce, oczy, a nawet ukoisz skołatane nerwy.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt

Reklama

Reklama
Reklama
image for background

Przejdź do strony głównej