Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Nie żałuj sobie cynamonu! 8 mocnych stron przyprawy

12 grudnia 2016, 22:45
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków / Shutterstock
Obowiązkowo dodajemy go do szarlotki, pieczonych jabłek, ale świetnie smakuje również z gorącą czekoladą i deserami. Cynamon jest często używaną przyprawą w kuchni Polaków. I dobrze, bo ma moc zalet.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama