Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Nie żałuj sobie cynamonu! 8 mocnych stron przyprawy

12 grudnia 2016, 22:45
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków / Shutterstock
Obowiązkowo dodajemy go do szarlotki, pieczonych jabłek, ale świetnie smakuje również z gorącą czekoladą i deserami. Cynamon jest często używaną przyprawą w kuchni Polaków. I dobrze, bo ma moc zalet.
Reklama
Reklama
Tematy:
cynamon przyprawić dieta przyprawa

Powiązane

Reklama

Komentarze(4)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • yamalo
    2015-01-25 10:16:57
    Żródłem manganu? Łagodzi skurcze ten mangan, a nie magnez czasem?
    0
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2015-01-22 22:03:11
    cynamon jest rakotworczy !!!
    !!!

    !!!
    3
  • janek86
    2015-01-22 16:40:36
    gdzies czytalem, ze unia europejska chce zakazac uzywania cynamonu? czy ma zawartosc cyjanka?
    2
  • anna
    2016-12-13 11:35:24
    byłam po 2 ciążach i myślałam że nigdy nie wróce do starej sylwetki. Pomogła mi slimcea. Schudłam 12kg i odzyskałam starą figurę.
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama