Warszawa
Reklama

Nie żałuj sobie cynamonu! 8 mocnych stron przyprawy

12 grudnia 2016, 22:45
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków
Cynamon zawiera błonnik, wapń, żelazo, mangan i silnie działające przeciwutleniacze. Poznaj osiem zdrowotnych powodów, dla których warto najczęściej dodawać cynamon do różnych posiłków / Shutterstock
Obowiązkowo dodajemy go do szarlotki, pieczonych jabłek, ale świetnie smakuje również z gorącą czekoladą i deserami. Cynamon jest często używaną przyprawą w kuchni Polaków. I dobrze, bo ma moc zalet.

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:

Powiązane

Reklama
Reklama
Reklama
Zobacz
Reklama