Warszawa
Reklama

Nie żałuj sobie czosnku! Uczeni zdradzają, jak zwalczyć jego woń

23 listopada 2014, 22:20
Uciążliwa woń czosnku to efekt działania organicznych związków siarki, które zamiast być strawione, wydalane są z organizmu wraz z oddechem i potem
Uciążliwa woń czosnku to efekt działania organicznych związków siarki, które zamiast być strawione, wydalane są z organizmu wraz z oddechem i potem / Shutterstock
Lubisz potrawy przyprawione czosnkiem, ale nie lubisz tego, że po posiłku masz nieświeży oddech? Według amerykańskich naukowców można zabić nieprzyjemną woń. Wystarczy zjeść...

Powiązane

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama