Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Nie żałuj sobie czosnku! Uczeni zdradzają, jak zwalczyć jego woń

23 listopada 2014, 22:20
Uciążliwa woń czosnku to efekt działania organicznych związków siarki, które zamiast być strawione, wydalane są z organizmu wraz z oddechem i potem
Uciążliwa woń czosnku to efekt działania organicznych związków siarki, które zamiast być strawione, wydalane są z organizmu wraz z oddechem i potem / Shutterstock
Lubisz potrawy przyprawione czosnkiem, ale nie lubisz tego, że po posiłku masz nieświeży oddech? Według amerykańskich naukowców można zabić nieprzyjemną woń. Wystarczy zjeść...

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama