Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Cynamonu czas! Przyprawiaj nim na zdrowie

21 grudnia 2018, 22:04
Cynamon dodaje aromatu nie tylko szarlotce i kompotom, ale także duszonym mięsom i sosom. Warto korzystać z pałeczek cynamonu i przed użyciem zetrzeć je na drobnej tarce, by powstał delikatny pył
Cynamon dodaje aromatu nie tylko szarlotce i kompotom, ale także duszonym mięsom i sosom. Warto korzystać z pałeczek cynamonu i przed użyciem zetrzeć je na drobnej tarce, by powstał delikatny pył / Shutterstock
Okres przedświąteczny pachnie cynamonem. Przyprawę obficie dodajemy do bożonarodzeniowych wypieków. I dobrze. Jest bardzo zdrowa: rozgrzewa, odchudza, chroni przed schorzeniami serca... Lista zalet cynamonu jest długa.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama