W listopadzie lepiej jeść truskawki świeże czy mrożone? Dietetyk tłumaczy 2 listopada 2018, 22:16 Ten tekst przeczytasz w mniej niż minutę Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Mrożone truskawki / Shutterstock Jakie są plusy, a jakie minusy mrożenia warzyw i owoców? Czy odmrożone produkty można jeszcze raz zamrozić? Wyjaśniła to dietetyczka Anna Radowicka. Reklama Źródło: Agencja X-News Źródło X-news Reklama Reklama Tematy: mrozić dietetyk wideo truskawki dieta owoce mrożonki Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Zgłoś błąd na stronie Drukuj Zapisz się na newsletter Obserwuj na Facebooku Powiązane Jedz warzywa i owoce, by uniknąć raka piersi. Ile konkretnie? Jak mrozić i rozmrażać mięso. I jak długo może pozostać w zamrażarce? Dietetyczne SOS na sezon przeziębień. Tak wzmocnisz odporność Reklama Komentarze(0)Pokaż: NajnowszePopularneNajstarszewyślij komentarzUwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów. Reklama Zobacz więcej
Komentarze(0)
Pokaż:
NajnowszePopularneNajstarsze