Na kaca, przeziębienie? Zalety ZUPY PHO 27 grudnia 2017, 11:35 Ten tekst przeczytasz w mniej niż minutę Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Zupa pho / Shutterstock Jak przygotować zupę pho? Jakie ma właściwości? Wszystko wyjaśniła w kuchni "Dzień Dobry TVN" blogerka kulinarna Daria Ładocha. Reklama Źródło: Agencja X-News Źródło X-news Reklama Reklama Tematy: wideo dieta makaron ryżowy zupa pho Rosół Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Zgłoś błąd na stronie Drukuj Zapisz się na newsletter Obserwuj na Facebooku Powiązane Nie tylko dla alergika: rosół z królika z estragonem i lubczykiem Sok pomidorowy czy z kiszonych ogórków? Jak pozbyć się kaca? Ważne przed sylwestrem Ratunek na kaca. Infolinie czynne całą dobę, a klientów wciąż przybywa Reklama Komentarze Dodaj komentarz wyślij komentarzTwój komentarz został dodany. Aby go zobaczyć przejdź do strony z najnowszymi komentarzami . Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów . Reklama Zobacz więcej
Komentarze