Czarnuszka to prawdziwa skarbnica związków biologicznie aktywnych. Jej nasionom przypisuje się liczne właściwości zdrowotne. Działają ochronnie na błonę śluzową żołądka, osłaniają wątrobę i nerki przed toksycznym działaniem związków chemicznych, wzmacniają układ odpornościowy i przyspieszają gojenie się ran. Dlaczego jeszcze warto ją jeść?
stosowałam naturalne środki na wzmocnienie organizmu i przyspieszenie gojenia ran takie jak w tym artykułe ale pomogło mi dopiero stosowanie masci ranisilver i innych witamin wiec albo cos źle robiłam albo nie na wszstkich ta czarnuszka działa
0
0
jutka
2019-05-31 21:09:27
dla mnie idealnym sposobem na tego typu problemy jest stosowanie żelu Help4Skin. dla mnie przyniósł same dobre efekty skaleczenie goiło się o wiele szybciej i do tego nie było praktycznie żadnej blizny. świetny preparat.
Komentarze(2)
Pokaż:
NajnowszePopularneNajstarsze