Warszawa
Reklama

Papryka dodaje urody, ser pomaga schudnąć. Dietetyczne fakty

16 grudnia 2015, 23:54
Pewnie słyszałeś, że warto jeść miso (fermentowane purée z soi i ryżu – wspomaga trawienie) lub tahini (pasta otrzymywana ze zmiażdżonych ziaren sezamu – bogate źródło magnezu i wapnia), ale te produkty tylko gościnnie występują w twoim jadłospisie? Spokojnie. Wiele zwyczajnych produktów jest równie zdrowych. Zobacz te, które raczej każdy ma w swojej kuchni
Pewnie słyszałeś, że warto jeść miso (fermentowane purée z soi i ryżu – wspomaga trawienie) lub tahini (pasta otrzymywana ze zmiażdżonych ziaren sezamu – bogate źródło magnezu i wapnia), ale te produkty tylko gościnnie występują w twoim jadłospisie? Spokojnie. Wiele zwyczajnych produktów jest równie zdrowych. Zobacz te, które raczej każdy ma w swojej kuchni / Shutterstock
Nie musisz gotować wyszukanych dań, by zyskać zdrowie i urodę. Poznaj korzyści, jakie daje jedzenie popularnych produktów.

Powiązane

Reklama
Reklama
Zapisz się na newsletter
Najważniejsze wydarzenia polityczne i społeczne, istotne wiadomości kulturalne, najlepsza rozrywka, pomocne porady i najświeższa prognoza pogody. To wszystko i wiele więcej znajdziesz w newsletterze Dziennik.pl. Trzymamy rękę na pulsie Polski i świata. Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco!
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama