Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Na czym smażyć i z czym gotować? Zdrowe oleje

3 kwietnia 2015, 17:07
Kiedyś używaliśmy głównie smalcu. Obecnie smażymy zdrowiej, bo na oliwie z oliwek. A jaki inny olej najlepiej nadaje się do smażenia? Dietetyk dr Sarah Schenker daje kilka podpowiedzi
Kiedyś używaliśmy głównie smalcu. Obecnie smażymy zdrowiej, bo na oliwie z oliwek. A jaki inny olej najlepiej nadaje się do smażenia? Dietetyk dr Sarah Schenker daje kilka podpowiedzi / Shutterstock
Olej rzepakowy świetnie smakuje ze smażonymi warzywami i przy okazji dostarcza zdrowych kwasów tłuszczowych omega-3. A jakie właściwości ma olej kokosowy? Zobacz przegląd olejów do smażenia i gotowania.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama