Nie wyrzucaj pestek z awokado, moreli, winogron. Tylko je zjedz! 9 października 2020, 22:22 Ten tekst przeczytasz w mniej niż minutę Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Awokado / Shutterstock Pestki winogron, dyni, moreli, jabłek, porzeczek, awokado… bardzo często je wyrzucamy. Ale okazuje się, że niepotrzebnie. Dietetyczka Anna Radowicka opowiedziała, dlaczego warto jeść pestki i oleje z pestek. Reklama Źródło x-news Reklama Reklama Tematy: dieta oleje pestki awokado Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Zgłoś błąd na stronie Drukuj Zapisz się na newsletter Obserwuj na Facebooku Powiązane Idealny na przeziębienia: Sok z kiszonych buraków z cynamonem Bomba witaminy C. Jakie jeszcze właściwości ma pigwa? Napoje energetyczne i ich skład. Czym jest guarana i tauryna? Reklama Komentarze (4) Pokaż: NajnowszePopularneNajstarsze Dodaj komentarz wyślij komentarzTwój komentarz został dodany. Aby go zobaczyć przejdź do strony z najnowszymi komentarzami . Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów . Prezes, kot Prezesa 2020-10-15 13:40Trzeba mieć zryty łeb, żeby jeść pestki z moreli. 15odpowiedz zgłościemny elektorat 2020-10-13 15:18Sami zjedzcie gimbazy.21odpowiedz zgłoślkjhg 2020-10-10 17:03Z moreli? Zawieraja cyjanek potasu. We Wloszech sa ciasteczka z pestkami moreli. Mozna sie nimi zatruc, jesli zje sie zbyt duzo. Teraz pewno w sklepach glownie z aromatem, ale kiedys prawdziwe i grozne. 1011odpowiedz pokażukryj odpowiedzi (1) zgłośMilka (2020-10-11 10:37) Wszystkim mozna się zatruć spożywając w nadmiarze 30odpowiedz zgłoś Reklama Zobacz więcej
Komentarze (4)
Pokaż:
NajnowszePopularneNajstarsze