Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Najniebezpieczniejsze warzywa. Przez nie trafiamy na ostry dyżur

11 listopada 2015, 23:50
Twoja delikatna skóra przegrywa w starciu z grubą skórką niektórych warzyw i owoców. Jak podaje brytyjski dziennik „Daily Telegraph”, przygotowywanie posiłków z dyni, rzepy czy kabaczka często kończy się skaleczeniami, nawet groźnymi i wymagającymi interwencji chirurga
Twoja delikatna skóra przegrywa w starciu z grubą skórką niektórych warzyw i owoców. Jak podaje brytyjski dziennik „Daily Telegraph”, przygotowywanie posiłków z dyni, rzepy czy kabaczka często kończy się skaleczeniami, nawet groźnymi i wymagającymi interwencji chirurga / Shutterstock
Gotowanie jest przyjemne, o ile nie kończy się wypadkiem wymagającym interwencji lekarza. Aby zapobiec przykrym niespodziankom eksperci sprawdzili, przy jakich warzywach trzeba być wyjątkowo ostrożnym. Zobacz.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama