Jedzenie, które buduje odporność. Dieta, która uchroni przed grypą

| Aktualizacja:

Żeby się przed infekcją uchronić, trzeba zadbać o wzmocnienie odporności. Podstawą jest dostarczenie sobie odpowiednich witamin, minerałów i tłuszczów. Jeśli o to zadbamy, ryzyko zachorowania na grypę można obniżyć.

wróć do artykułu
  • ~Wojtek.
    (2017-03-08 12:04)
    z tą witaminą d to się zgadzam, sam w okresie jesiennym i zimowym i w sumie nie tylko w tym biorę vita d epxress bo już kilkakrotnie czytałem że należy suplementować tę witaminę, gdyż ma ona istotny wpływ na wzmocnienie odporności, reszta witamin także ale witamina d w szczególności
  • ~Ania
    (2017-10-10 11:16)
    Ja polecam syrop konopny z rokitnikiem bomba witaminowa podnosi odporność jak i walczy z infekcjami podaje mojemu synkowi dwuletniemu i już mi się tak nie smarka . Rokitnik jest dobrym źródłem wielu bardzo cennych witamin z grup A, B, C, D, E, F, K i P oraz substancji mineralnych i biologicznie czynnych. Rokitnik posiada 10 razy więcej witaminy C niż pomarańcza. więcej na www konopiafarmacja pl

Może zainteresować Cię też: