Reklama
Reklama
Reklama

Leczy kaszel, pobudza trawienie: ANYŻ. Zalety przyprawy

Anyż
Anyż / Shutterstock
Doceniany jest w kuchni jako przyprawa do mięs, ale i ciast. Ma wszechstronne działanie lecznicze, jeśli zrobimy z niego napar albo wykorzystamy olejek anyżowy.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:
przyprawiać anyż anyżek anyżówka przyprawa
Reklama

Komentarze (1)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • wanda
    2018-01-08 21:52
    oto ku.wa artykul........................
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama