Reklama
Reklama
Reklama

Na czym smażyć i z czym gotować? Zdrowe oleje

3 kwietnia 2015, 17:07
Jak olej jest dobry do smażenia?
Jak olej jest dobry do smażenia? / Shutterstock
Olej rzepakowy świetnie smakuje ze smażonymi warzywami i przy okazji dostarcza zdrowych kwasów tłuszczowych omega-3. A jakie właściwości ma olej kokosowy? Zobacz przegląd olejów do smażenia i gotowania.
Reklama
Reklama
Tematy:
oliwa z oliwek olej rzepakowy dieta olej kokosowy tłuszcz olej gotować oliwa smażyć
Reklama

Komentarze (6)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • ogi
    2015-04-07 16:20
    widać że niektorzy nie mają poczucia humoru
    0
    zgłoś
  • Janka
    2015-04-04 16:13
    Do smażenia tylko masło ghee, albo olej z oliwek tłoczony na zimno. Reszta to shit i miażdżyca.
    0
    zgłoś
  • m-53
    2015-04-04 09:48
    a podstawufkie to ałtor skończył???
    0
    zgłoś
  • Mariusz
    2015-04-04 07:43
    Polecam zatrudnić dobrego korektora. Wstyd publikować tekst z tak rażącymi błędami.
    0
    zgłoś
  • zio
    2015-04-04 01:00
    Przeczytajcie to co napisaliście po polskiemu (bo nie po polsku) "Choć to 86,5 procent tłuszczów nasyconych, badania sugerują, tłuszczów nasyconych w kokos może być szybciej zużyta przez organizm i jest mniej prawdopodobne, aby być przechowywane w tłuszczu. Jednak używać z umiarem."
    Tak to jest jak si e korzysta z automatycznego tłumacza :((
    0
    zgłoś
  • derp
    2015-04-03 20:50
    xxx
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama