Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Czosnek a może imbir? Zimowa odporność w pięciu smakach

29 grudnia 2016, 00:41
Co jeść, aby nasz układ immunologiczny miał siłę do walki z wirusami radzi lek. med. Katarzyna Bukol-Krawczyk, specjalista medycyny rodzinnej, dietetyk kliniczny i sportowy Grupy LUX MED.
Co jeść, aby nasz układ immunologiczny miał siłę do walki z wirusami radzi lek. med. Katarzyna Bukol-Krawczyk, specjalista medycyny rodzinnej, dietetyk kliniczny i sportowy Grupy LUX MED. / Shutterstock
Zima to nie tylko chłód i śnieg, ale również czas zwiększonego ryzyka przeziębień. Pierwsze mrozy to właściwy moment, żeby wspomóc i uodparniać organizm, aby uchronić się przed infekcjami. Jak naturalnie wzmocnić organizm?

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama