• ~tonite
    (2018-05-15 11:03)
    Taaaaa...człowiek od zarania opiekał żywność na ogniu z drewna i jakoś przeżył bez raków i zatruć. Mądry człowiek nie kupuje żadnych brykietów. Wyłącznie drewno liściaste i węgiel drzewny z drewna liściastego.
  • ~korwinista
    (2018-05-15 11:06)
    Oprócz wykazania że są w tych podpałkach produkty szkodliwe należy również podać dawkę jednorazową z grilowania i dawkę szkodliwą. Wtedy uznam opracowanie za spełniające warunki naukowości. Inaczej będzie to zwykły bełkot tak obecnie popularny wśród "nałukowców".
  • ~Alfaro
    (2018-05-15 19:48)
    Doktorancik (dla niekumatych, nie doktor) robi sobie reklame w sezonie grilowym na temat odkrywania Ameryki.
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.