Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Herbata z imbirem. 10 powodów, dla których warto ją pić

11 lutego 2014, 13:25
Imbir używany jest do celów leczniczych i jako przyprawa od przynajmniej 5000 lat. Możesz dodawać go do potraw lub herbaty. Ma dość mocny smak, więc trzeba stosować go z umiarem
Imbir używany jest do celów leczniczych i jako przyprawa od przynajmniej 5000 lat. Możesz dodawać go do potraw lub herbaty. Ma dość mocny smak, więc trzeba stosować go z umiarem / Shutterstock
Odrobina imbiru zmienia smak herbaty. Sprawia również, że napój zyskuje dużą dawkę dobroczynnych właściwości. Przekonaj się, jak zdrowa jest herbata z imbirem.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama