Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Hamuje apetyt, dba o serce. Ocet balsamiczny

2 grudnia 2015, 22:21
Powstaje z winogron (z zagęszczonych soków winogronowych), a w jego produkcji wyspecjalizowali się Włosi. Lepszej jakości ocet balsamiczny dojrzewa nawet rok, zaś tańszy - bywa dosładzany i barwiony karmelem. Świetnie sprawdza się jako dressing, dodatek do marynat i sosów, a nawet owoców i dań na słodko
Powstaje z winogron (z zagęszczonych soków winogronowych), a w jego produkcji wyspecjalizowali się Włosi. Lepszej jakości ocet balsamiczny dojrzewa nawet rok, zaś tańszy - bywa dosładzany i barwiony karmelem. Świetnie sprawdza się jako dressing, dodatek do marynat i sosów, a nawet owoców i dań na słodko / Shutterstock
Ocet balsamiczny wzbogaca smak sałatek, świetnie pasuje do pieczywa i może być składnikiem deserów. Hojnie używaj go w swojej kuchni, bo zapewnia zdrowie i smukłą sylwetkę.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama