Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Jakim mięsem najłatwiej się zatruć? Zobacz STATYSTYKI

25 kwietnia 2013, 01:49
Badania na ten temat przeprowadzili Amerykanie, a dokładnie organizacja Centrum dla Nauki w Interesie Publicznym (Center for Science in the Public Interest, w skrócie: CSPI). Sprawdziła ona liczbę zatruć z powodu spożycia konkretnego rodzaju mięsa, badania prowadząc na przestrzeni 12 lat, od 1998 do 2910 roku – podaje serwis BusinessInsider.com
Badania na ten temat przeprowadzili Amerykanie, a dokładnie organizacja Centrum dla Nauki w Interesie Publicznym (Center for Science in the Public Interest, w skrócie: CSPI). Sprawdziła ona liczbę zatruć z powodu spożycia konkretnego rodzaju mięsa, badania prowadząc na przestrzeni 12 lat, od 1998 do 2910 roku – podaje serwis BusinessInsider.com / Shutterstock
Przeterminowane, mielone z podejrzanymi domieszkami, czasem odświeżane - takie mięso wcale nie jest trudno kupić. Kurczak, wołowina, wieprzowina... Zobacz, którym przytruwamy się najczęściej.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama