Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Zatrzymuje młodość, chroni przed udarem. Zalety szpinaku

16 sierpnia 2015, 00:03
W skrócie można powiedzie, że obfituje w witaminę A, C i K oraz witaminy z grupy B, jak również w żelazo, magnez i wapno. Jest również bogatym źródłem błonnika. Jak zyska nasze zdrowie, gdy wprowadzimy go do codziennej diety?
W skrócie można powiedzie, że obfituje w witaminę A, C i K oraz witaminy z grupy B, jak również w żelazo, magnez i wapno. Jest również bogatym źródłem błonnika. Jak zyska nasze zdrowie, gdy wprowadzimy go do codziennej diety? / Shutterstock
Najwyższy czas odczarować szpinak. Niech na stałe zagości w twojej kuchni, a rozkochasz się w jego smaku. Nie warto bowiem rezygnować z warzywa, które uważane jest za jedno z najzdrowszych.

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy: szpinak

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama