• ~gerry5
    (2013-01-08 02:37)
    mleko i prodykty mleczne,mięso z azotynami i azotanami e250, e251
    kwas cytrynowy e330, glutaminian sodu e621 powodują raka co jest udowodnione
    a ci naukowcy artykułu są sponsorowani przez Monsanto
  • ~M
    (2013-01-07 23:48)
    Kiepskie jedzenie (chemia w nim!!!), źle łączone produkty, brak witamin, nadmiar tytoniu i alkoholu, stres = rak.
  • ~Tarantula
    (2013-01-07 01:36)
    ŻYCIE POWODUJE NOWOTWORY.
    PO ŚMIERCI NIE MA TYCH CHORÓB.
  • ~M
    (2013-01-07 23:50)
    nie cytryna powoduje raka, ewo, nieumiejąca czytać ze zrozumieniem, ale cytryna łączona z herbatą. Najpierw sprawdź, poczytaj potem komentuj.
  • ~teuswtc
    (2013-01-07 23:21)
    A co nie powoduje RAKA!!!
    Takie pierdoły piszą... ajajjaj!
  • ~telewidz
    (2013-02-09 14:13)
    Oczywiście że nie. Raka może wywołać kontakt z zakażonym sektą lemingiem. Im mniej rozumu i rozsądku tym mniejsza odporność. Stwierdzili ro naukowcy rosyjscy całkiem niedawno wspominano o tym w TVN.
  • ~to powoduje raka
    (2017-11-30 23:36)
    Żarcie chemii , a przede wszystkim STRES!
  • ~qwerty
    (2013-01-07 10:31)
    Nie rozumiem. To w końcu które z tych potraw zostały poddane w wątpliwość, że powodują raka? Bo ten artykuł jest tak napisany, że nic z niego nie wynika.
  • ~EWA
    (2013-01-07 01:03)
    Cytryna powoduje raka? hmm.. no comments
  • ~osioł
    (2013-01-19 01:13)
    Hot-dog, to bułka całkiem nie rakotwórcza i parówka, też raczej nie rakotwórcza, z odrobiną musztardy. Jak to jest, że nierakotwórcze składniki w cudowny sposób zamieniają się w rakotwórczy produkt?
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.