• ~xxx
    (2013-12-02 13:28)
    A dlaczego w opisach zgrabnie omijają występowanie i działanie wit. B-15 i B-17.
    Co? ... Koncerny farmaceutyczne się zdenerwują?
  • ~hawer
    (2013-12-02 10:18)
    No... gratulacje...
    Naukowcy znowu "odkryli" coś co jest znane od setek a może i tysięcy lat i oczywiste dla medycyny naturalnej
  • ~Bwana Kubwa
    (2013-12-02 13:01)
    Taaa zdrowa przekąska. Szczególnie dla alergików
  • ~ert
    (2013-12-02 12:17)
    na tych zdjęciach sama chemia
  • ~dixit
    (2013-12-02 13:23)
    CHRUPANIE dowodem na skretynienie polskich dziennikarzy. Wszędzie niedokształcone polskie dziennikarzyny wciskają słowo "chrupanie" zamiast jedzenie. Nawet spotkałem się z ... c h r u p a n i em ... l o d ó w.
  • ~jjkks
    (2013-12-02 13:38)
    Najlepsze są w łupinach. Czyszczą organizm nie przerywając snu.
  • ~dhgfyfi
    (2013-12-02 13:52)
    Ostatni chrupałem koka kolę i wiem,, że też działa przeciwko rakowi
  • ~Toz to jawna REKLAMA !
    (2013-12-02 16:23)
    Pewnie magazyny zalegaja ,
    i cos trzeba robic...
  • ~kajot551
    (2013-12-02 16:31)
    Wpierw bylo jak potworny chorestolol czynia orzechy a teraz zmiana frontu.Nastepne badania -znowu zmiana
  • ~emeryt 5
    (2013-12-02 16:38)
    Proszę poczytać w internecie na temat witaminy B-17, której dużo jest w orzechach i pestkach owoców, a najwięcej w pestkach moreli.
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.