• ~Aboj
    (2013-04-25 09:35)
    Takiego syfu jak POlacy szamają to jeszcze amerykańcy nie widzieli najgorsze żarcie to POlskie.
  • ~Polonija
    (2013-04-25 08:27)
    Najlatwiej zatruc sie PELO
  • ~zmeczona glupota
    (2013-04-25 07:08)
    Naprawdę taki art musieliscie rozbić na 9 idiotycznych, klikanych stron
  • ~gość
    (2013-04-25 07:42)
    wrrr... klikajcie sobie sami, co za chamskie nabijanie statystyk!
  • ~Homo sapiens
    (2013-04-25 07:54)
    najłatwiej zatruć się jest mięsem z rekina, oraz z teściowej !
  • ~aaaqaqaqaqaqaa
    (2013-04-25 08:17)
    BREDNIE !!!

    mięso hodowane prze korporacje - polecam film o hodowli zwierząt w USA kontraktowanych przez korporacje - i ich pseudo warunki higieniczne pod publikę
  • ~glodny
    (2013-04-25 08:33)
    Obrazek nr.8...chetnie bym zjadl,po upieczeniu!
  • ~amarekr
    (2013-04-25 08:34)
    te badania nie uwzględniają polskiego mięsa a raczej padliny, koniny jako wołowina i polskiego mięsnego syfu który nam produkują nasze firmy więc nie są do końca wiarygodne
  • ~masarz
    (2013-04-25 08:56)
    amarekr2013-04-25 08:34
    Napisz wyraźnie, że jesteś tym wrednym z Czech i Słowacji co naszemu polskiemu jedzeniu ciągle coś insynuuje .Oszołomie nie pomawiaj i nie podszywaj się pod nas Polaków.
  • ~Tom
    (2013-04-25 09:26)
    "...badania prowadząc na przestrzeni 12 lat, od 1998 do 2910 roku. " Ile lat?!
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.